block cart image Coş  

Nici un produs

Livrare 0,00 lei
Total 0,00 lei

Comanda

Ultimele postari

  • Secrete dezvaluite despre pantofii cu... 2016-08-02 19:38:52 Asa cum vezi, pantofii cu toc pot fi atat eleganti, cat si confortabili, atata timp cat se respecta anumite sfaturi. De acum, te poti bucura...
  • Idei de cadouri pentru Dragobete 2013-02-20 14:02:58 Probabil va trecut deja cheful de cumparat cadouri dupa Valentine’s Day, dar va puteti gandi ca este o ocazie frumoasa de a-i face o surpriza...
vezi toate

Idei de cadouri pentru Dragobete

0 Comentariu
2013-02-20 14:02:58
 

Probabil va trecut deja cheful de cumparat cadouri dupa Valentine’s Day, dar va puteti gandi ca este o ocazie frumoasa de a-i face o surpriza frumoasa persoanei iubite. Vrem sa fim mai fericiti, de aceea trebuie sa invatam sa ne bucuram de fiecare zi pe care o petrecem impreuna pentru ca timpul trece din ce in ce mai repede uitam de lucrurile cu adevarat importante.

De Dragobete uita de grija si alege sa fii langa persoana pe care o iubesti, pentru momentele speciale iti face cateva recomandari pentru cadouri si idei de pretrecere a timpului liber.Idei cadouri pentru Dragobete

Incepem ce-i drept cu o idee clasica, dar adorata de femei, cina romantic, fie care vrei sa gatesti pentru ea si serviti cina acasa sau preferi sa lasi aceasta operatiune pe mana specialistilor. Daca totusi bugetul nu permite, puteti savuta un pahar de vin intr-un loc romantic.

Romantismul adevarat incepe in Piata Victoriei si continua cu un pahar de cafea to go, ati ghicit! Va propunem o plimbare pe Calea Victoriei, printre cladirile vechi si magazinele luminoase ale marilor firme puteti vorbi despre tot si nimic, despre voi si restul lumii, la Universitate trebuie sa va opriti la Paul pentru niste macarons, sunt delicioase.

Gasiti mai multe idei pentru seri romantice de neuitat pe site-ul comunitatii online mamasisotie.ro, ideile de pe site-ul lor m-au indemnat sa scriu acest articol care sper ca v-a ajutat in planificarea unei iesiri romantice alaturi de persoana iubita.

Ei bine, daca mai este un meci de fotbal in aceiasi seara cu Dragobetele, puteti merge intr-un hotel dragut, fetele pot manca ciocolata, iar tu te poti uita linistit la meci.

Orice varianta ai alege nu uita sa o completezi cu o bratara din piele pentru a adauga elementul supriza in iesirea voastra.


 
0 Comentariu

Trimite un comentariu

  

Trimite